De Liemerse Sportprijs 2021 gaat door!

De Liemerse Sportprijs 2021 gaat door!

We staan in de startblokken! De Liemerse Sportprijs gaat dit jaar door. Op woensdag 8 december is Zaal Wieleman in Westervoort het decor voor de derde editie van dit prachtige Liemerse evenement.

Tijdens de Liemerse Sportprijs worden sporters die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje gezet. Het gaat bijvoorbeeld om de Sportman, Sportvrouw, Coach, Aangepaste sporter, Sporttalent en Sportploeg van het jaar. Omdat we vorig jaar vanwege corona digitaal aandacht hebben moeten schenken aan onze sporters, kijken we de komende editie terug op twéé sportjaren: 2020 en 2021. Binnenkort kan iedereen sporters nomineren die een bijzondere prestatie hebben neergezet. Uiteindelijk blijven er in iedere categorie drie genomineerden over, waarover de jury zich buigt. Op 8 december volgt de ontknoping. Binnenkort meer via deze website en onze social media kanalen.

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander.