Nomineer je Liemerse sportheld van 2022!

Nomineer je Liemerse sportheld van 2022!

Vanaf vandaag kun je zelf sporters uit de Liemers aanmelden voor een nominatie voor de Liemerse Sportprijs van 2022! Misschien zorg jij er wel voor dat hij of zij op woensdag 7 december op het podium staat te stralen. Want dan worden de prijzen uitgedeeld in Zalencentrum Wieleman in Westervoort!

De Liemerse Sportprijs is een rondtrekkend circus door de Liemers. Na Duiven en Zevenaar doet de sportkaravaan dit keer Westervoort aan. Het is de vierde editie van het evenement dat de eerste twee keer volle zalen trok en bij de derde editie de prijzen aan huis bracht vanwege Corona. De Liemerse Sportprijs zet sporters die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje. Het gaat om de Sportman, Sportvrouw, Coach, Aangepaste sporter, Sporttalent en Sportploeg van het jaar.

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander.

De nominaties kunnen vanaf vandaag (26 oktober) twee weken lang worden doorgegeven via www.liemersesportprijs.nl. Uiteindelijk blijven er in iedere categorie drie genomineerden over, waarover de jury zich buigt. Op woensdag 7 december volgt dan de ontknoping. Dat gebeurt tijdens een feestelijke, maar ook muzikale avond waar een bekende sporter een van de prijzen uit gaat reiken. Wie dat gaat worden, is nog niet bekend. Het eerste jaar luisterde PSV-spits Luuk de Jong de avond op en tijdens de tweede editie in 2019 kwam voetbaltrainer Mike Snoei van De Graafschap naar de Liemers.

Nomineren kan via de pagina Nomineren.