Heb jij je Liemerse sportheld al genomineerd?

Heb jij je Liemerse sportheld al genomineerd?

Heb jij al een nominatie uitgebracht in een van de categorieën  in de Liemerse Sportprijs? Nog geen tijd gehad? Ga dan snel naar www.liemersesportprijs.nl/nomineren.

Nominaties

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van De Gelderlander. Er worden Liemerse sportprijzen uitgereikt in de volgende categorieën: sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent en aangepaste sporter. De nominatieronde is in volle gang. In alle categorieën zijn er inmiddels al behoorlijk wat nominaties binnengekomen.

Stemronde

Een jury buigt zich vanaf dinsdag 11 november over de nominaties. Hierna blijven er in iedere categorie drie genomineerden over. Dan volgt er een stemronde iedereen kan stemmen op de overgebleven genomineerden. Op woensdagavond 11 december worden de prijzen uitgereikt.

Lokale samenwerkingen

De organisatie van de Liemerse sportprijs werkt nauw samen met het Candea College en het Liemers College. Zo treedt een band van het Liemers College op tijdens de verkiezingsavond en gaat het Candea College het gastheerschap verzorgen.