De Liemerse Sportprijs op herhaling!

De Liemerse Sportprijs op herhaling!
De tweede editie van de Liemerse Sportprijs wordt gehouden op woensdag 11 december. Op deze avond wordt bekend wie de winnaars zijn in de verschillende categorieën. Binnenkort begint de nominatieperiode. Volg daarvoor de Facebookpagina van De Liemers Helemaal Goed.
 
De Liemerse Sportprijs zet sporters die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje. De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander. In verschillende categorieën worden er ‘Liemerse’ prijzen uitgereikt: sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent en aangepaste sporter. Vanaf medio oktober kunnen de nominaties worden doorgegeven via deze website.
 
Een speciale jury buigt zich vervolgens over de nominaties, waarna er in iedere klasse drie genomineerden overblijven. Vervolgens volgt er een stemronde, waarna op woensdag 11 december de prijzen worden uitgereikt.
Om nog even terug te blikken: op de foto de winnaars van vorig jaar….