Winnaars bekend!

Winnaars bekend!

Kleurrijke awards, enthousiaste bezoekers en dolblije winnaars. De eerste editie van de Liemerse Sportprijs viel vanavond – donderdagavond 13 december – in de smaak. Maar liefst driehonderd bezoekers trok de verkiezingsavond in De Ogtent in Duiven.

PSV-spits Luuk de Jong reikte drie van de zeven prijzen uit. De avond werd geopend door gedeputeerde Jan Markink die het belang van sport nogmaals onderstreepte en de complimenten uitdeelde voor dit nieuwe initiatief. Hij reikte meteen de eerste prijs uit aan de Bert Timmer Memorial Loop (categorie Sportevenement van het jaar). De andere prijzen werden uitgereikt door burgemeester Rik de Lange (Duiven), burgemeester Ella Schadd (Zevenaar), wethouder Hans Breunissen (Westervoort) en Luuk de Jong.

De uit Lobith afkomstige Servais Knaven, tegenwoordig ploegleider van Team Sky, sprak de aanwezigen via het beeldscherm toe. De oud-wielrenner kon er niet bij zijn vanwege een trainingskamp met zijn ploeg. De Liemers College Band The Fastest Way Out verzorgde de muzikale intermezzo’s en hadden ook een jingle gemaakt voor de avond. Pablo van Dick en Sjoerd Geurts verzorgden de presentatie met de nodige interactie met de zaal.

De prijzen werden als volgt verdeeld:

Sportvrouw: Bregje Sloot
Sportman: Hugo Boschker
Sportcoach: Titus Fierkens
Sportteam: J70-zeilteam WSV Giesbeek
Sporttalent: Iris van den Berg
Aangepaste sporter: Renske den Haan
Sportevenement: Bert Timmer Memorial Loop

Van harte met dit prachtige resultaat, ook alle genomineerden met hun verdiende nominatie!

TIP: Blijf de website in de gaten houden, een fotoverslag van het spektakel volgt zo spoedig mogelijk…