Nomineren voor Liemerse Sportprijs 2023 gestart

Nomineren voor Liemerse Sportprijs 2023 gestart

Candea College op donderdag 7 december het decor voor verkiezingsavond

 

We gaan weer richting het laatste deel van het jaar en dat betekent dat er achter de schermen al hard gewerkt wordt aan de Liemerse Sportprijs van 2023. Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar Liemerse Sportheld nomineren en op donderdag 7 december zullen vervolgens de prijzen worden uitgedeeld op de locatie van het Candea College.

 

De Liemerse Sportprijs is een rondtrekkend ‘circus’ door de Liemers. Net als bij de eerste editie van 2018 doen we dit jaar Duiven weer aan. De edities van 2019 en (de vanwege Corona gecombineerde editie) van 2020 en 2021 werden respectievelijk in Zevenaar en Westervoort gehouden. De hoop is net als deze edities op mooie winnaars en een volle zaal.

 

Wat dit jaar verandert is de samenwerking met onze nieuwe mediapartner RTV Connect. “De mensen van RTV Connect zijn wekelijks langs de Liemerse velden te vinden. Sportminded net als wij.”, vertelt voorzitter Peter Karreman van de Liemerse Sportprijs. “Tevens zetten we met deze samenwerking een mooie stap. Het zorgt voor professionalisering van de verkiezingsavond, nog meer passend bij de prestaties van onze Liemerse sporters.”

 

Vanaf vandaag kunnen de nominaties worden doorgegeven. In iedere klasse selecteert de jury drie genomineerden waarop ook het publiek vervolgens kan stemmen.

7 december volgt vervolgens de feestelijke uitreiking in Duiven.

 

Foto: dansgroep LIL’Unity uit Duiven (winnaars categorie Sportteam).
Fotograaf: Rene Nijhuis