Genomineerden Liemerse Sportprijs zijn bekend!

Genomineerden Liemerse Sportprijs zijn bekend!

De nominaties voor de Liemerse Sportprijs zijn bekend!

In de categorie Sportman zijn genomineerd atleet Frank Futselaar (Westervoort), triatleet Hugo Boschker (Duiven) en tennisser Wesley Koolhof (Duiven).

In de categorie Sportvrouw zijn genomineerd atlete Famke Heinst (Spijk), atlete Bregje Sloot (Lobith) en schietkampioene Mandy Mulder (Zevenaar).

In de categorie Sportteam zijn genomineerd voetbalteam DCS 1 (Zevenaar), zeilteam WSV Giesbeek en de dansers van D-Unit Dancecrew (Liemers).

In de categorie Coach zijn genomineerd tang soo do karate leraar Peter van de Schepop (Arnhem, actief in Zevenaar), tenniscoach Marko Kroes (Duiven) en atletiekcoach Titus Fierkens (Zevenaar).

In de categorie Talent zijn genomineerd wielrenner Wouter van de Weerdhof (Lobith), skiër Iris van den Berg (Westervoort) en wegrace Victor Steeman (Lathum).

In de categorie Aangepaste sporter zijn genomineerd werpster Noortje van Bindsbergen (Zevenaar), zitvolleybalster Renske den Haan (Duiven) en para-amazone Demi Vermeulen (Zevenaar).

In de categorie Evenement zijn genomineerd Bert Timmer Memorial Loop (Duiven), Dijkencross (Pannerden) en Triathlon Didam.

De Liemerse Sportprijs begint donderdag 13 december om half 8. Gedeputeerde Jan Markink van de Provincie Gelderland verricht de opening.

De organisatie van de sportprijs werkt nauw samen met het Candea College en het Liemers College. Zo zal een band van het Liemers College op de verkiezingsavond optreden en is de fotoklas van het Candea College druk bezig om onder leiding van fotograaf René Nijhuis alle genomineerden op de foto te zetten. Alle Liemerse sportverenigingen zijn welkom de avond bij te wonen.

Meer informatie en stemmen kan via www.liemersesportprijs.nl/genomineerden/.

 

Foto: René Nijhuis