De nominaties voor de Liemerse Sportprijs 2019 zijn bekend!

De nominaties voor de Liemerse Sportprijs 2019 zijn bekend!

De nominaties voor de Liemerse Sportprijs 2019 zijn bekend!

In de categorie Sportvrouw zijn genomineerd springruiter Tani Joosten (Zevenaar), atlete Bregje Sloot (Lobith) en rugby speelster Willemijn ter Avest (Zevenaar).

In de categorie Sportman zijn genomineerd atleet Frank Futselaar (Westervoort), tennisser Wesley Koolhof (Duiven) en bokser Enrico Lacruz (Didam).

In de categorie Talent zijn genomineerd hockeyster Bo van Kempen (Zevenaar), Turner Kasper Wiendels (Groessen) en korfballer Daan Dijkstra (Duiven).

In de categorie Aangepaste sporter zijn genomineerd zwemster Esmee Anne de Meulmeester (Giesbeek) en para-amazone Demi Vermeulen (Zevenaar).

In de categorie Coach zijn genomineerd volleybalcoach Erik Reitsma (Westervoort), tenniscoach Marko Kroes (Duiven) en atletiekcoach Titus Fierkens (Zevenaar).

In de categorie Sportteam zijn genomineerd voetbalteam Sportclub Doesburg 1, zeilteam WSV Giesbeek en de dansers van D-UNIT Dancecrew (Liemers).

De Liemerse Sportprijs 2019 begint woensdag 11 december om half 8.

De organisatie van de sportprijs werkt nauw samen met het Candea College en het Liemers College. Zo verzorgen scholieren het gastheerschap op de verkiezingsavond en zal een band bestaande uit scholieren de muzikale omlijsting verzorgen. Alle Liemerse sportverenigingen zijn welkom de avond bij te wonen.

Meer informatie en stemmen kan via https://www.liemersesportprijs.nl/genomineerden-2019/.