Genomineerden Sporttalent van het jaar 2023

Laurine Geerdes
Volleybal
De Westervoortse speelt met haar 15 jaar al jaren bij grote clubs als SV Dynamo Apeldoorn en sinds dit seizoen in de Topdivisie bij de Dames 1 van het Nijmeegse VoCASA op de diagonaal positie. Daarnaast traint het talent wekelijks op Papendal bij Prejeugd Oranje.
Eros Staring
Judo
Eros Staring is een 14-jarige getalenteerde Judoka afkomstig uit Westervoort. Hij wist op het Nederlands Kampioenschap in Hoogeveen, op 14 oktober jongstleden, in de gewichtsklasse onder 60 kilogram de gouden medaille te bemachtigen. Naast de trainingen bij Yusei Gachi heeft Eros vorig jaar besloten de overstap te maken naar Shizentai in Wehl. Eros heeft de afgelopen zeven toernooien vijf keer op het hoogste podium gestaan.
Liz van der Steen
Hardlopen
Liz van der Steen is een 12-jarige hardloopster uit Duiven, bij Running Team Liemers. Zij heeft op zondag 24 september de Uiterwaarden Run in Nederasselt gewonnen in een tijd van 19,27 minuten. Dit is een hardloopwedstrijd over 5km. Zij liet met deze snelle tijd alle volwassen vrouwen en ook de meeste mannen ruim achter zich.