Peter Kraaijvanger
Veldrijden
Peter Kraaijvanger komt uit Zevenaar en is specialist in het gravel rijden. Peter begon als mountainbiker in het team van Specialized. De laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld in het zeer populaire gravelbiken.

Wapenfeiten 2022:
Dit jaar heeft Peter zich weten te kwalificeren voor het allereerste WK Gravel in Italië en reed daar tussen profs als Mathieu van der Poel. Ook won hij de leiderstrui en het eindklassement in de NL Gravel Series.

Doelstelling is om weer de titel te pakken bij de Districts Kampioenschappen Veldrijden in december en op het podium komen bij het NK Veldrijden Zaltbommel in januari.

Wesley Koolhof
Tennis
Een toptennisser met een geweldig dubbelspel, die het afgelopen jaar met zijn partner Neal Skupski de 1ste positie op de wereldranglijst wist te veroveren.

Wesley speelde afgelopen jaar 24 toernooien, haalde 10 x de finale en stapte 7 keer als winnaar van de baan. Zeges in de Masters toernooien van o.a. Madrid, Montreal en Parijs.
In het gemengd dubbel (samen met Ena Shibahara) wist hij dit jaar ook nog Roland Garros in Parijs te winnen.

Leto Cave
Sportklimmen
Leto is een professionele sportklimmer. Hij klimt in drie disciplines: Boulder, Lead en Speed. Hij deed dit jaar mee aan Wereldcup wedstrijden in Innsbruck, Villars en Chamonix en aan de Europese Kampioenschappen in München.

Begin november werd hij 2e tijdens de Nederlandse Kampioenschappen.

Hij gaat voor de Olympische Spelen van Los Angeles 2028 (in de discipline Lead).